Τον Ισραηλινό Όρελ Γκρίνφελντ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (12/1, 19:30).
Ο Γκρίνφελντ, διεθνής από το 2012, είναι γνώριμος των ελληνικών ομάδων, μιας κι ορίστηκε σε τέσσερα ματς τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, διηύθυνε τους αγώνες Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1 (7/8/19), ΑΕΚ-Μπενφίκα 2-3 (2/10/18), ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 (8/8/18) και Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1 (3/11/16). Φέτος «σφύριξε» και τρία παιχνίδια στους ομίλους του Champions League.
Αναλυτικά οι ορισμοί της αγωνιστικής:
Σάββατο 11/1
17:15 Βόλος-Ξάνθη: Κομίνης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Καλύτας, VAR: Κοτσάνης, Νικολακάκης)
19:30 Λάρισα-Άρης: Καραντώνης (Καρατζίκας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος)
20:00 Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Πάγκαλος, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Κουμπαράκης, Τσαμούρης)
Κυριακή 12/1
15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ: Σιδηρόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Κουρομπύλια, 4ος Ανδριανός, VAR: Γκορτσίλας, Σαμοΐλης)
17:15 Λαμία-Ολυμπιακός: Τσαγκαράκης (Μπούξμπαουμ, Καρσιώτης, 4ος Βρέσκας, VAR: Σέζος, Τζιότζιος)
19:30 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Ζαχαριάδης (Πάτρας, Αϊνάλης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζοβάρας, Κωνσταντίνου)
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Γκρίνφελντ (Χασάν, Γιαρκόνι, 4ος Μανούχος, VAR: Ρέινσρεϊμπερ, Κωσταράς)