BetBoss logo

Sportsbook 468x60 (Στοιχημα)

Noviassets

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020
Στους τρεις οι νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊό
Bookmark and Share
Δημοσίευση: Μάρ 14, 2020 - 12:18
Κατηγορία: Στήλες / Breaking News

Banner Stoiximan 468x60

Ένας 67χρονος άνδρας στη Ζάκυνθος είναι το τρίτο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ζακύνθου, άφησε σήμερα το πρωί ο 67χρονος που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό. Είναι το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένας 90χρονος άνδρας κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Και οι δύο συμμετείχαν ή είχαν έρθει σε επαφή με άτομα που ήταν στο γκρουπ που είχε ταξιδεύσει στους Αγίους Τόπους και η πλειοψηφία των μελών του έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Ο 67χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου αλλά χθες το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και αμέσως τον διασωλήνωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, ο άτυχος άντρας είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας. 



Ο χάρτης με τα κρούσματα

Σε 190 αυξήθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων τα 11 είναι «ορφανά», σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Μεταξύ των κρουσμάτων είναι 7 παιδιά, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπ. Υγείας για τον κορονοϊό, από τα 190 κρούσματα τα 36 είναι υπό διερεύνηση.

Από τα 190 κρούσματα, τα 90 είναι στην Αττική, τα 40 στην Ηλεία, τα 9 στην Αχαϊα, τα 6 στην Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα ειναι διάσπαρτα σε περιοχές της χώρας.

Συνολικά, στα νοσοκομεία αναφοράς νοσηλεύονται 47 ασθενείς.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, σαράντα επτά είναι πάνω από 65 ετών, 79 ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 40-44 και, όπως λένε οι επιστήμονες, σε αυτή την ομάδα αναμένουν τα περισσότερα κρούσματα.

Υφυπουργός Υγείας: Είμαστε έτοιμοι και για τα επόμενα μέτρα
«Έχουμε πει ότι εφόσον απαιτείται, καθώς έχουμε διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα, θα παίρνουμε όσα μέτρα χρειάζονται», τόνισε ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λίγη ώρα πριν ανακοινωθούν ακόμη οι θάνατοι του 90χρονου και του 67χρονου. 

Όπως είπε, «η μάχη θα κριθεί στην τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας, αυτό είναι που τονίζουν όλοι».

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο, εφόσον έχουμε συμπτώματα. Πρέπει να μείνουμε σπίτι για να διαφυλαχθούν άλλοι ασθενείς και δη αυτοί που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και να προστατευθεί το προσωπικό των νοσοκομείων, το οποίο είναι απαραίτητο ειδικά σε αυτήν την συγκυρία», τόνισε ο Υφυπουργός Υγείας.

Μπορείτε να παίξετε υπεύθυνα και νόμιμα στη  novibet.com .  100% Δίπλα στον παίκτη !!  Υπεύθυνο Στοίχημα και μοναδικές στοιχηματικές αποδόσεις στη novibet.com . Μπορείτε να μπείτε στη  novibet.com  και να απολαύσετε πολλά ακόμη προνόμια... 


*** ΠΡΟΣΟΧΗ :  
Επισκεφθείτε τα μπάνερ των εταιρειών που διαφημίζονται στο betboss.eu...
Είναι πολύ σημαντικό για το σάιτ μας..

 

Gossip

Η τολμηρή εμφάνιση της Μπέλα Θορν στα χιόνια

Noviassets

Το ματς της ημέρας

Το μάτς  & της ημέρας
Το σημερινό ματς της ημέρας : - Ελλάδα - Σλοβενία -

Stoiximan Casino 300Χ300

Breaking News

Παγώνη: Με τα σημερινά δεδομένα ανοίγουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου

Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικές εργασίες
Βασίλης Γιαννιτόπουλος
Ορέστης Γιαννιτόπουλος

Vcom.gr

Vcom.gr
Computers & Hi Tech Media
Εμπορία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Τεχνική Υποστήριξη
Σχεδιασμός & Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Αλάτι & Πιπέρι

Αλάτι & Πιπέρι
Αγωνιστική για πολλά… γούστα (12η αγ. 2020-2021)

globalbet - 300x250

Stoiximan Stoixima 300Χ300

globalbet - 300x600